¿Qué es el
aceite de palma?
Una grasa
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aceite de palma
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¿Qué es el
aceite de palma?
Una grasa
segura
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aceite de palma
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Ingesta dietética del aceite de palma y su posible impacto en la salud del consumidor: revisión sistemática de la evidencia científica actual
Abstract-Simposio “Nutrition Health, Sustainability Towards 2050: The need for an integrated approach”
Nuevo estudio sobre la sostenibilidad del cultivo de la palma aceitera y sus implicaciones
Systematic review of palm oil consumption and the risk of cardiovascular disease
ANÁLISIS DE LA EVIDENCIA CIENTÍFICA DE LA REDUCCIÓN DE LA INGESTA DE GRASAS SATURADAS
Re-evaluation of the traditional diet-heart hypothesis: analysis of recovered data from Minnesota Coronary Experiment (1968-73)
Tocotrienol: un potente antioxidantes en el aceite de palma
The Italian National Food Consumption Survey INRAN-SCAI2005–06: main results in terms of food consumption
Palm oil and palmitic acid: a review on cardiovascular affects and carcinogenicity
Palm oil and human health. Meeting report of NFI: Nutrition Foundation of Italy symposium
Palm oil and blood lipid- related markers of cardiovascular disease: a systematic review and meta-analysis of dietary intervention trials
Macronutrient Distribution and Dietary Sources in the Spanish Population: Findings from the ANIBES Study
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